Kuivalihakundin lihalaatikko

Joulu on antamisen aikaa, mutta joskus lahjan keksiminen saattaa olla ylivoimaisen vaikeaa.

Tämä lahjavinkki ei sovi vegaaneille, mutta useimmille tämä voi olla mukava ja vähän erilainen yllätys: Lihalaatikko.

Hintaa laatikolla on 39.90€. Paketti sisältää täyden repertuaarin kuivalihakundin tuotteita, joilla on painoa yhteensä 430g. Tuotteita on yhteensä yhdeksää eri laatua:

  • Jerkku Original 50g
  • Jerkku Pippuri 50g
  • Jerkku Haba 50g
  • Jerkku Naga 50g
  • Jerkku Savu 50g
  • Jerkku Garlic 50g
  • Ruusteri Lemongrass 40g
  • Ruusteri Sriracha 40g
  • Porky Smokey BBQ 50g

Kotimaisia raaka-aineita ja työtä

Kuivalihakundin tuotteet on valmistettu pääosin suomalaisista raaka-aineista, käsityönä. Ostamalla kuivalihakundin tuotteita, tuet suomalaista työtä ja raaka-aineita.

Kuivalihakundin lihat on valmistettu laadukkaasta lihasta, eikä mistään mössöstä. Tämä näkyy hinnassa, mutta niin se myös maistuu suussa. Yhtä hyvää kuivalihaa en ole vielä kenenkään muun valmistajan toimesta päässyt maistamaan. Mikäli pidät kuivalihasta, mutta et ole maistanut kuivalihakundin tuotteita, äkkiä kaupoille!

Kokemukseni

Kuivalihakundin tuotteet ovat hyvinkin tuttuja vuosien varrelta, niitä tulee naposteltua aina silloin tällöin. Ainoastaan kolmea tuotetta en ole maistanut, joka oli hyvä syy hankkia lihalaatikko. Se on myös vallan mainio tapa etsiä itselle suosikkimaut. Tähän mennessä kaikki lihat ovat olleet priimaa, niitä söisi mielellään päivittäin.

Ostaminen

Kuivalihakundin tuotteita myyviä liikkeitä tulee jatkuvasti lisää. Mikäli omasta kaupastasi näitä ei löydy, voi aina turvautua verkkokauppaan.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan tyylikkäässä postipussissa.

Josta paljastui kaksi kuivalihalaatikkoa ja puolen kilon säkki Porkyä. Vain laatikko päätyi kuvaan, koska juttu käsittelee tätä nimenomaista tuotetta.

Lihalaatikon sisältää paljastuu tuotteet ja mainoslehtinen.

Tässä vielä kuvat tuotteista.

Joulu alkaa olemaan todella lähellä, joten voi olla, että tuotteet eivät enää ehdi jouluksi kotiin. En tiedä myydäänkö lihalaatikoita kivijalkaliikkeissä, ainakaan en kertaakaan muista näitä nähneeni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.