Eihän siinä mennytkään kuin 10 vuotta,

blogin perustamisessa siis.

Tosiaan jo noin 10 vuotta sitten minulla oli mielessä perustaa kotisivuilleni nykyisin blogiksi kutsuttu sivusto. Erilaisia aiheita pyöri päässä tuon tuosta: huonosti käyttäytyvät autoilijat, postin toiminta jne. Välillähän tuo harmitti kun ”hyvältä” vaikuttavia aiheita jäi dokumentoimatta. Ehkä kaikkien kannalta oli parempi että sivut toteutuivat vasta 10 vuotta myöhemmin. En tosin lupaa että nyt perustetusta blogista tulisi sisällöltään yhtään sen parempaa, mutta juttujen aiheiden painopisteen olisi tarkoitus olla yhteiskunnallisissa asioissa –  eikä vain pelkästään omaa napaa koskevissa asioissa, joita alkuperäisessä blogissa olisin mitä todennäköisimmin käsitellyt.

Tämä oli ensimmäinen postaustaukseni, jonka lähetin alunperin puhelimen Android sovelluksen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.